صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

تخلف محرز وزارت ارتباطات درباره کلاب هاوس

تخلف محرز وزارت ارتباطات درباره کلاب هاوس شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها به بهانه اختلال در شبکه اجتماعی خارجی کلاب هاوس در حالی است که این وزارتخانه و آقای وزیر طبق ماده ۲ مصوبه «سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی» مرتکب تخلف شدند و شکایت آنها فرار به جلو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 13
کد خبر: ۸۳۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات روز شنبه با ارسال هشداری به سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و مخابرات ایران به آنها 24 ساعت فرصت داد تا اختلال مشهود در شبکه اجتماعی کلاب هاوس را بر طرف کنند. در این نامه اختلال عمدی اپراتورها جرم انگاری عنوان شده و اپرانورها تهدید به مجازات شدند.

 

حال همزمان با پایان ضرب‌الاجل 24 ساعته وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و مخابرات به اتهام ایجاد اختلال عمدی در شبکه اجتماعی کلاب هاوس، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از این اپراتورها شکایت کرد.

 

شکایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با موضوع اختلال عمدی اپراتورهای مذکور در سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی و با استناد به ماده 737 قانون مجازات اسلامی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران تسلیم شد. طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بر اساس ماده 737 قانون مجازات اسلامی ایجاد هرگونه اختلال در ارتباطات کشور جرم تلقی می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها در حالی است که بر اساس مصوبه ابلاغی مردادماه سال 96 شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص شبکه اجتماعی کلاب هاوس مرتکب تخلف شده و احتمالا برای فرار رو به جلو اقدام به شکایت کرده است تا در پنجه دستگاه های قضایی و نظارتی گرفتار نشود.

 

طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی که هدف از آن «تعیین سیاست‌ها و اقدامات لازم برای ساماندهی فعالیت پیام‌رسان‌های اجتماعی، با هدف فراگیری پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی» عنوان شده است، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده به منظور مدیریت و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی اقداماتی را به عمل آورد که شواهد نشان می دهد، بخش عمده ای از این اقدامات انجام نشده و نیاز به پیگیری دستگاه های نظارتی در این خصوص دارد.

 

در بند 1-1 ماده 2 این مصوبه تصریح شده است، « شرایط و ضوابط اعطای مجوز فعالیت به پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی و خارجی باید در کارگروهی با عضویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت اطلاعات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دادستانی کل کشور، سازمان تبلیغات اسلامی، نیروی انتظامی ج.ا.ا. (پلیس فتا)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا. تهیه و تدوین و به مرکز ملی فضای مجازی برای تطبیق با سیاست‌های مصوب شورای عالی فضای مجازی، حداکثر ظرف مدت یک ماه ارائه شود.» حال این سوال مطرح می شود که آیا وزارت ارتباطات در خصوص پیام رسان اجتماعی خارجی کلاب هاوس این فرایند قانونی مجوزدهی را طی کرده است یا نه، که اگر این فرایند طی نشده و شبکه اجتماعی خارجی کلاب هاوس مجوز لازم را نگرفته است، وزارت ارتباطات و شخص وزیر ارتباطات در این خصوص مرتکب تخلف محرز شده و دستگاه قضایی باید برای بررسی این تخلف ورود کند.

 

در تبصره 2 همین بند این مصوبه هم تصریح شده، «برای پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی متقاضی مجوز، انجام ذخیره‌سازی و پردازش داده‌ها در داخل کشور و معرفی نماینده رسمی حقوقی‌ تام‌الاختیار داخلی الزامی است.» که به نظر می رسد این بخش از مصوبه هم در باره شیکه اجتماعی خارجی کلاب هاوس رعایت نشده و وزارت ارتباطات باید پاسخگوی این تخلف به مراجع نظارتی باشد.

 

متن کامل مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی را اینجا ببینید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار